| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Totti Junior 2

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: 22/05/2007 14:43 Titlul subiectului: Discutii cu privire la regulament |
|
|
| Aici puteti discuta cu privire la regulament ! |
|
| Sus |
|
 |
bb_girl Junior

Data inscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: 27/08/2007 13:16 Titlul subiectului: |
|
|
| mi se pare foarte ok |
|
| Sus |
|
 |
spiridusu_mod_liga1 Junior

Data inscrierii: 15/Aug/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: 02/11/2007 15:32 Titlul subiectului: |
|
|
Totti am citit regulamentul cu deosebit de mare atentie si drept urmare...
| Citat: |
.......................
4. Regulile moderatorilor
Moderatorii nu sunt altceva decat useri normali care au in plus anumite responsabilitati de care trebuie sa tina cont. Ei, impreuna cu moderatorul sef care le supravegheaza activitatea, sunt oamenii de ordine ai forumului, cei care vor pastra cat se poate discutiile on-topic si vor avea grija ca cei care doresc instalarea haosului pe forum sa fie avertizati sau stersi din comunitatea adelapopescu.myforum.ro
....................... |
Cred ca trebuia sa scrie Reclame.MyForum.Ro
Legat de regulament,e foarte ok ! _________________ [url=www.liga1.myforum.ro] [/url]
[url=www.liga1.myforum.ro] [/url] |
|
| Sus |
|
 |
Totti Junior 2

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: 02/11/2007 17:37 Titlul subiectului: |
|
|
Da, ms de observatie, copiezi regulamentele de pe un forum al meu, nu le fac iara !
 |
|
| Sus |
|
 |
Cristina Junior

Data inscrierii: 26/Noi/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: 26/11/2007 08:44 Titlul subiectului: |
|
|
Am citit cu mare atentie regulamentul,o data ce sunt un membru nou,cred ca e necesar.
Pai ce sa spun...sunt destul de bune,si unele chiar nu imi dau batai de cap ca le voi incalca...mai putin regula aceea...sa nu folosim tz , sh ... o sa incerc sa nu fac astfel de greseli(si acum ma chinui sa nu le fac) ... insa cred ca e eficienta regula...unii poate se chinuie sa citeasca astfel de scrieri
O...am mai citit iar regulamentul,si dupa o analiza mai atenta,am descoperit si eu o mica greseala...
| Citat: |
ADMIN / MODE
Founder: Totti
Admin: Singur3l
Mode: In cautare |
Am obsevat ca e un moderator pe forum ... si inca nu are minim 200 mesaje
Sincer,nici nu inteleg de ce trebuie un moderator daca momentan nu sunt asa multe mesaje... |
|
| Sus |
|
 |
|